Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens tysta väsen

I nattens tysta väsen
viskande i sanna drömmar
kyssta under eldens
lånade flammor

i månens iskalla sken
händer mot händer
läppar som kysste
i varma ögonblick

dansade barfota
i sanden av längtans
magi

I nattens tysta väsen
virrvarr på virrvarr
i kyskhetens tempel
där under silkeslena stjärnors
sång

vi vilar kyssta

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~