Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej jag heter Alice och jag älskar dig fast du vet inte vem jag är.



Jag är trött men jag kan inte sova
Jag älskar dig men jag kan inte röra dig

du vet vem jag är men du kan inte se mig
jag är din blinda fläck

allt skulle brytas med ett ord
ett ord som aldrig skulle uttalas

- Hej

allting skulle ändras
inget skulle bli som förut.




Fri vers av Detvaraldrigjag
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 19:40



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Kanske är det du som ska ta första steget och säga det magiska \"Hej\". Din poesi är fylld med längtan och du ska få se att en dag är lyckan kommen till Dig! God tur på färden.

allting skulle ändras
inget skulle bli som förut

Javisst, så är det!
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Detvaraldrigjag