Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömma

Det är svårt att drömma
När hjärtat är brustet

Det är svårt att öppna ögonen
När man inte vill se verkligheten

Det är svårt att andas
När själen gråter

Men inget är svårare
Än att glömma den man vill minnas




Fri vers av Östergaard
Läst 449 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-04 23:24



Bookmark and Share


  Anjeska
Bra poetat!
2008-02-07

  mare VIP
..så vackert skrivet....känslofylld...
2008-02-04

  Sadhistory
Ajaj, tydlig smärta i den här. Helt i min smak iaf och du mycket bra beskrivet. Bokmärker den här.
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Östergaard