Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trodde du var allt




Jag trodde du var allt
I mina ögon var du respekt
Du var ärlighet
Och det smärtar mig att se
Att du är inte den jag trodde


För jag trodde aldrig
Att du av alla människor skulle sjuka så lågt
Jag vet inte hur du rättfärdigar
Hur du lever med vad du gjorde
För du har ärrat mig


Jag är livrädd
För att blir kär igen
Kommer jag bli sårad igen
Så som du sårade mig
För jag litade på dig
Jag trodde att du brydde dig om mig
För du sa det till mig
Du sa att du aldrig skulle såra mig
Medvetet


Men du kan inte säga att du inte visste
För du visste sanningen
Hur kunde du träffa henne
Samtidigt som mig?
När du vet hur ont det gör
När man får veta
Att man inte var något


Hur kunde du utnyttja mina känslor
När du påstår dig vara en vän?
När du påstår dig vilja mitt bästa?
När du påstår dig bry dig om mig
Och finnas där för mig


För var det inte det du sa?
Att du finns där om jag behöver dig?
Är det så du visar att du bryr dig?
Genom att krossa mig totalt


Jag försvarade dig så länge
Jag såg dig som en som ville väl
Men jag tror inte på den bilden längre
För när du gjorde som du gjorde
Trots att du visste att jag älskade dig
Så bevisade du
Att du inte vet vad det innebär att bry sig
Du visade att du inte vet vad respekt är


Det enda jag kan önska är att du dag ska bli behandlad
Precis som du behandlade mig
Så du kan känna känslan
Av att vara smutsig, ovärdig, ensam och oönskad
Jag önskar att du ska få känna den smärtan
Som du har orsakat mig
Så att du kan se
Hur mycket dina handlingar skadar




Fri vers av Östergaard
Läst 376 gånger
Publicerad 2008-11-02 20:07



Bookmark and Share


    Pascali
Släpp biten av ditt hjärta som du gav bort, den är krossad. Det gör ont när bitar fattas, men hjärtat läker sig själv med tiden.
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Östergaard