Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämpar för det som inte finns



Du vill inte se mig
Men ändå ställer jag mig där
Framför dig
Blockerar din syn
Jag försöker gång på gång
Att ändra hur du känner
Även fast jag vet innerst inne
att inget längre spelar någon roll
För inom mig har hoppet slutat glöda
Jag ser istället mig omkring
Allt känns så underligt
Det känns så ensamt här
Jag saknar något
Någon
Dig




Fri vers av Östergaard
Läst 420 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-09 00:33



Bookmark and Share


    JoLu
känner igen det du beskriver så väl..
bra formulerat! *applåd*
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Östergaard