Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är ett mirakel

 

Hon  är så vacker
likt Venus sprungen ur havets våg
med hår som gyllene guld
och platina
hon är så grann som en bild
av en staty från en mästares hand
hon är som Venus tagen ur hav och land

hon är så vacker
att blommorna på ängen bugar
att månen niger
hon är så underbar
att elden flämtar fram sina flammor
att vinden tassar på tå

Hon är så ljuvlig
som lenaste honung
ren som en droppe av livets hav
hon är som en dröm
nästan osann
men vacker som få
så vacker att tiden glömmer att gå

hon måste vara ett mirakel
en doft av den renaste blomma
en smekning från havets hand

hon är en saga
så ljuv att man knappt vågar tala
en blomma av ädlaste guld






Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-05 02:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag såg henne i går. På bussen.
2008-02-05

  Carola Zettergren
Vacker och sagolik poesi!!!
2008-02-05

  Michaela Dutius
Mycket vacker..lite drömsk
2008-02-05

  Матрёшa
Det var kvällens ljuvligaste läsning, nej, den ljuvligaste läsning jg haft på länge!
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~