Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till DIG

 

 

Öppnar upp mitt tillstängda hjärta

för DIG

 

släpper in solen från DIN klarblåa himmel

som når mig genom nakna trädgrenar

 

lika nakna som mitt inre inför DIG




Fri vers av Jojo
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-05 10:01



Bookmark and Share


  Rachel Roth
finns känsla förmedlad av att öppna sig för att mottaga
tycker om denna
2008-02-05

  glittertindra
öppet, sårbart, vackert och fint om kärlek...
2008-02-05

  Marreb
Vackert! Önskar jag kunde göra detsamma... den väcker längtan.
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo