Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alternativ sex.

Torr fontänorgasm
dammet flyger överallt.
Tappad mjölpåse.




Bunden vers (Haiku) av Josef Winroth
Läst 764 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-05-29 01:52



Bookmark and Share


  PPQ
grattis till redaktionens val
2007-11-11

  RiJoKu
motsägelsefull - bra
2007-10-01

  Amy (F)
Håller med angående bilden, hehe. Men din haiku var riktigt bra den också :)
2005-07-01

  johii
fruktansvärt snygg bild
den här ska du ha kredd för!
2005-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth