Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spela roll


jag känner ingenting

jag förser dig med
narkolepsi
ifall du skulle vakna igen
det är så bra nu
i alla lögner
vi håller upprätta
och såsmåningom ser vi ut över horisonten
och allt är glömt
din sista önskan blir ett slag
för uppbrottet
min dröm
blir min nedergång
min förlust
jag förlorar dig till en annans vinning
och det gör dig ingenting
jag ser ut över det stora havet
och jag känner ingenting
jag ser ut mot horisonten i upplösningstillstånd
och jag ser bara dig
och jag vet att vi aldrig mer kommer känna någonting
för det här är sista gången
sista gången du går
och jag kan inte vakna




Fri vers av theendofnow
Läst 216 gånger
Publicerad 2008-02-05 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theendofnow