Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haikus


Mitt hem är min borg

 

Mitt hem är min borg

min fristad min helgedom

och mitt otium

 

mitt hem är den plats

där jag kan finna friden

att bara vara

 

mitt hem är den äng

där själen dansar naken

i fröjd och i sorg

 

mitt hem är min ro

mina drömmars hemligrum

och varma källa

 

Bs-08




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 818 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-05 15:01



Bookmark and Share


  coffe
mjuk vacker och sann..c
2008-02-06

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja hemmet är verkligen viktigt att trivas i.
Jag bor i ett litet paradis :-)
Jättefint \"haikat\"
2008-02-05

    © Birgitta Wäppling VIP
Snyggt haiku-skrivet!
2008-02-05

  Yvonne
Toppenbra! Flera haikun i rad på samma tema. Kul och ovanligt.
2008-02-05

  aol
så vackert känslosam innerlig sann poesi
magnifiko
2008-02-05

  Anders P VIP
Ett hem behöver inte nödvändigtvis vara \"hemma\" i bemärkelsen \"där man bor\". Det kan vara var som helst där man känner sig hemma.
2008-02-05

  Jaramald VIP
Gott hem! Fint flyt!
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg