Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det känns som om luften är förorenad, som om jag andas gifter som fyller mina lunger istället för livetsandetag.


förgiftat liv


 

fyller lungorna
ända till djupet
men får inte nog
- jag kvävs

inhalerar luften
där livet är slut
fylls av gaser
- andas tungt

river i bröstet
nerbitna naglar
patetiska försök
- skapa luftväg

paniken växer
får sitt utbrott
lugnande våg
- jag andas
  (  frihet  )
  på riktigt




Fri vers av Gizela Svensson
Läst 448 gånger
Publicerad 2005-05-29 02:34



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Min första tanke var "herregud spring efter astmasprayen!" Läste den dock ytterligare en gång, o gillade främst näst sista stycket! Fin nattsuddare =)
2005-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson