Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en vän jag hade en gång. vi ses i helvetet underbara trasiga själviska människa. tack för att du fick mig att förstå.


slutsupardag baby



är det inte konstigt hur världen
fortsätter snurra trots alla misstag?



jag lugnade mina sinnen med elliott smith
och undrade vem som fanns bakom kniven
det är alltid någon bakom kniven
det är alltid någon bakom livet

SLUTSUPARDAG BABY

är det inte konstigt hur vi aldrig finner orden
att beskriva en persons betydelse förrän
personen hoppat av jordsnurret
begett sig till nagiala
beträtt dödens berg
lämnat sitt liv
(för att leva vidare i våra)

och om vi dedikerar våra liv åt döden
betyder det då att döden ger oss livet tillbaka?

vi kan grubbla oss åt helvete
det finns saker som ingen kan förstå
teorier som bara en onykter kan bära

(men) när man väl får överdos på livet
då är det slutsupardag baby
alltid slutsupardag
RIP
amen
game over
see you in hell

spring i rondellen baby
tills du krockar med livet

SLUTSUPARDAG FÖR HELVETE
är det meningen att vi ska gråta nu?
att ditt minne ska leva vidare genom oss?
en helgonförklaring du aldrig fick uppleva
och skål! (ja, för oss som valde livet)



om jorden var nykter skulle den ju inte snurra
så förbaskat mycket att tyngdkraften spelade in

och det är därför jorden fortsätter snurra
oavsett hur många som hade slutsupardag idag
(vi som fortfarande svajar högt på livet får sörja)

jorden var ett misstag
livet var ett misstag
så du hoppade av jordsnurren
och fann döden din enda utväg

ditt slut
blev bara början




SKÅL!







Fri vers av vetlandaslyna
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-05 19:40



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Jumala och fan då, \'spring i rondellen baby
tills du krockar med livet\' Märkligt perfekt.
Svider som satan och är ursinnigt med ett
sarkastiskt flin, men nog fan är det tårar
bakom texten. Slutsupardag. ja för fan!
2008-02-05

    ej medlem längre
Starka metaforer, men alldeles underbart framförda, i en vacker text, tack för läsningen!
2008-02-05

  korpfjäder
Här får du med något som skakar i mig som vrede och hoppar i mig som skratt och något annat som kanske är sorg? Och alltihop är liv. Tror jag.
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna