Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar om kärlek är som billigt vin


Billigt vin för två

Sekunderna går

en i taget

från mig

 

tårarna fyller

hålen

som åren

skapat i mig

 

ååh.. mina tankar

ett glas av drömmar

billigt vin för två

 

varje klunk

sväljer gråt

som om jag kunde få

 

somnar

ensam

på en bädd av glas

krossad av den oerhörda,

tyngdlagen..




Fri vers av Herr Ångest
Läst 539 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-02-06 00:02



Bookmark and Share


    Nattviol
billigt vin
i tvåsamhet
bättre än dyrt vin
i ensamhet...
; )
2008-02-06

  Angeldust
Ståpäls på armarna ,värd att läsa kram Tinny
2008-02-06

  Redwine
Skrämmande träffande. Flyter så bra så man knappt ser texten.
bokmärkt. applåder. 5+
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest