Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
behövs ingen förklaring


har du hittat hem än?

där...




där sitter du
så långt bort









men det är inte bara mil som räknas
röken och alla små svampar i den stora stygga skogen
skiljer oss åt



fast det är nog nästan bara då vi kan tala

när alltinget emellan är luddig och väldans diffust
fast ändå så STORT,nära och påtagligt

bara då..


kan vi vara
precis som vi är
och ställa till det





precis som vi brukar












Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 387 gånger
Publicerad 2008-02-06 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel