Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så säger du att du vill fast du inte vill.

 

Om vi inte vill något, och dessutom är upptagen,

ja då skyller vi ofta, enbart på att vi är upptagna.

 

Vilket innebär att vi då egentligen sagt är, att vi vill men inte kan.

 

Har du tänkt på att det innebär,

att det finns de som tror att du vill göra det du var för upptagen att göra. 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-06 17:32



Bookmark and Share


  glittertindra
jo, att vara fin i kanten, nobba utan att såra, så vanligt, så accepterat och så oärligt...
2008-02-25

  Lilla My* VIP
Tänkvärt verkligen!! Frågan kommer att återkomma garanterat...och hur upptagen låtsas man komma på att man är då då...*Ärlighet varar definitivt längst!*
2008-02-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bättre att ärligt svara
än att krångla till det
och oklar vara, blir ju
bara, att nästa gång,
får man igen, samma
fråga, att besvara...
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf