Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummet

Sluter ögonen

skjuter tanken

Finner ljuset

söker tystnaden

Tanken skriker

skrämmer livet

Ljuset imploderar

framför tanken

Placerar ljuset

bakom tanken

ser den dö ut

badande i ljus

Återigen, full av liv






Övriga genrer av Mauri
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-06 20:41



Bookmark and Share


  mayhem and order
Skön.
Gillar ditt \"flow\" i texten.
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri