Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ögon speglar

I dina ögon
speglar kärleken
sitt sanna ansikte
för mig

du värmer mina
frusna sinnen
du ger mitt hjärta
sagans minnen

I dina ögon
speglar kärleken
sitt sanna ansikte

när vågorna kysser
mig ur tårarna

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 243 gånger
Publicerad 2008-02-06 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~