Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ventilen

Klumpen i halsen

darret i läppen

Hjärtats kollaps

lungans ansats

Tårkanalens floder

minner vår urmoder

hjälplöshetens vrål

spräcker själens bål

Skriet och skräcken möts

när livet än en gång nöts










Övriga genrer av Mauri
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-06 22:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det är förstås det här som är poesi
2008-02-19

  Magica VIP
Gillar verkligen denna strof: \"Skriet och skräcken möts\" , otroligt häftig konkretisering av abstrakta ord! Bra!
2008-02-17

  Lyckohäxan Enediel
Det låter som sån där ångestgråt...
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri