Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min musa

Melankoli och flackande ögon
dessa eviga blickar

Mörker och värme fungerar bara
Hand i hand

Man måste vara mjuk för att kunna bli hård
Man måste vara hård för att få lov att vara mjuk

Nu är jag hård och mörk
Och i min hand
Håller jag en ensam vante

du ville nog vara mjuk och varm
men jag har lagt ner trevandet
efter din hand




Fri vers av annanas
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-06 23:48



Bookmark and Share


  Carin
Riktigt bra skrivet, speciellt de två sista verserna som fick mig att fall totalt för den här dikten. :)
2008-02-07

  mare VIP
....sorgens kärlek...fin..
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

annanas