Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På dörren , till en smutsig, varm toalett, stod det inristat, ”brian adams has a wooden leg”.


Brian Adams has a wooden leg

På dörren , till en smutsig, varm toalett,
stod det inristat,
”brian adams has a wooden leg”.

Brian, tänk om du under alla,
dina år, gömt ett ben av trä.
Skrivit ”run to you”, med ett
kvävt skratt.

Kanske vill du inte betraktas från,
ett handikappat,
perspektiv.

Ibland fantiserar jag om att möta Brian,
lite random.
Våra blickar möts, under ett täcke
av rök
kanske i en svettig källarlokal.

Brian ler. Jag ler. Vi ler.
Han släcker varsamt sin cigarett.
Vi kommer närmare.
Närmare.

I min fantasi säger Brian någonting
om mina ögon,
sedan kysser han,
mitt högra nyckelben.

I fantasin existerar Brian
och sanningar.

(även de som är
karvade med kniv
på en spansk
svettig toalett)




Fri vers av annanas
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-28 22:49



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
hahah-tack för en underbart dråplig text; "Skrivit ”run to you”, med ett
kvävt skratt." Å, så bra!
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

annanas