Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om slumpmässiga möten och val


blå blå ögon

Då.
Efter 50g mjölkchoklad
tre kannor kaffe
skakande fingrar mot bordsskivor
20 blöta cigaretter
varvade med 3,5.

Inser hon hur det hänger samman.
Att ofattbart var så
uppenbart.

Blå, blå ögon tror att allt var en
olycklig tillfällighet
ett undantag,

Blå, blå ögon.

Han var ingen tillfällighet,
eller olyckligt undantag.
Han var ett led,
som inte kunde vara mer
förutsägbart.

Blå, blå ögon
stöpt att fogas
vara till lags,
en underhund efter
blå, blå slag.




Fri vers av annanas
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-31 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annanas