Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla poeter som lyckas förmedla så att det känns i magtrakten.


Jag lever på ord


Magen mättas med kombinationer och komplikationer av små beståndsdelar
Bokstäver blir ord och ord bildar meningar
Det är poeter som ger orden liv och själen föda
Hellre köttlös än själlös!
skrek jag när du skattade åt min tes

köttbullarna och mjölken
på bordet
kallas
ekologiska
för att kon fått
sol och
ätit mindre gift

texten
på bordet
jag lärt mig att älska
är världar ifrån

solbränd
giftlös

ekologi.




Fri vers av annanas
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-09 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annanas