Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nobody puts baby in a corner

Dunk- dunk, dunk- dunk
Som i filmen Dirty dancing
Patric lägger sin hand mot ditt bröst

Andas
Andas
(Shit man måste)
Andas

Samma frisyr
Samma jacka
Överallt finns
du

Om jag lämnar disken
känns det som
du
aldrig gått

Om jag lämnar fönstret
mot gatan
öppet
känns det mindre
ensamt




Fri vers av annanas
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-31 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annanas