Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ärret på din hand

Det kryper

ingen av oss
kan sova

Frossa
Bedövning!
Nu!

Alla kickar är välkomna
bara man kan få känna sig lite mer
levande

Allt är bruk tills det blir
missbruk
Allt är brukbart
tills det blir
missbrukat och
oanvändbart

är jag förbrukad?




Fri vers av annanas
Läst 309 gånger
Publicerad 2008-03-08 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annanas