Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla det vad du vill....

 

Kalla det vad du vill
men nu står jag här
och verklighetens rum är inte vackert
det finns inga städade rum
bakom fasaderna av massa murbruk

kalla det vad du vill
men nu står jag här
och det här är ingen målning
ingen idyll ur en roman

det här är själva sanningen
smutsig och naglad
ilsken och röd

kalla det vad du vill
men här står jag
inte som något helgon
inte som en syndare

bara som den människa jag är




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 203 gånger
Publicerad 2008-02-07 01:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det viktigaste är att vara sann, som du är nu.
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~