Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar på retreat 1

28 januari 2008




Vid sidan av vägen

 

 

Vandrar vid sidan av livet

ändå mitt i verkligheten

 

Sätter foten försiktigt på pölen

som frusit till is i flera skikt

 

Jag njuter av ljudet

av skör, krasande is

därför att det är enbart isen

och inte själen som går sönder




Fri vers av Jojo
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-07 09:34



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Levande! Finstämt vackert! Tycker om!
2008-02-07

  Marreb
Ryyysssligt vackert. Jag menar.. jag ryser så där skönt när jag läser.
2008-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Vandrar vid sidan av livet

ändå mitt i verkligheten

Så har jag levt i många år.
2008-02-07

  LenaLisa
Tack!
Jag blir berörd av dina texter - känner mig varm och lycklig i hjärtat.
Nyfiken på fler... kommer att läsa mer...
2008-02-07

  Rosmarin
Det finns väldigt mycket i den här texten. Den går nog att läsas på fler sätt, det är bra tycker jag.

Man kan gå ut i livet och ta plats utan att gå sönder, tänker jag när jag läser dina slutrader.
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo