Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är mig redan givet


Mina händer
knäppta i bön
är Guds svar
på bönen

Han ber mig använda dem
för att förändra
den lilla del av världen
som är min

Orden som bor i min bön
är bönesvar
med dem ber Han mig
att trösta
dem som gråter




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-07 10:32



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Så vackert att ge tröst är nått fint

Anna-Karin
2008-02-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Text, som är
trösterik och bär...
2008-02-07

  Hildegun Relefors
Vacker text! Läs gärna \"Tusen skäl att leva\" Dom Helder Camara.
2008-02-07

    tramp
Fint skrivet
Att ge tröst kan samtidigt vara en tröst åt den som ger.
Lite Dalai Lama feeling i denna dikt
2008-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Ef 1:3

Tänk vad fadern sade till den hemmavarande sonen: Allt mitt är ditt!

och...

All trösts Gud, barmhärtighetens Fader, som tröstar oss i alla våra svårigheter så att vi med den hjälp vi har fått kan trösta andra.
2008-02-07

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Tack för din dikt. Denna syn på bönen gillar och delar jag. Just det där att trösta, det är bra...Hälsar vännen Fredrik
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius