Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden är den linjär, subjektiv, objektiv ett faktum eller något påhittat? Tiden, blir den längre i svårigheter och kortare i glädje?


Subjektiv tid


Begynnelsens
sammansmälta

vindlande tidlöshet

men vredet
klingan
hammare och städet

fäders hopp
om intet

zickzackandet
från mållösheten
meningsfylld
misslyckanderad

utfyllde minutiöst
tom evighet

08.02.07




Fri vers av Lena Renman
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-14 23:27



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
snyggt utmålat här, applåder!
2008-02-22

  katt.inc
Ja, vad är tid, jag vet inte, tid för mig är nog något negativt egentligen, får mig att känna mig stressad. Tankeväckande dikt.
2008-02-16

    Maria Malm
Tid kan upplevas så olika, den är alltihop.
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman