Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar på retreat 2

28 januari 2008




Con Dios

 

 

Du var där

ständigt närvarande

 

Det var de tjocka skynkena

jag svept in mig i

som hindrade mig

att känna värmen

från Din andedräkt

 

Nu vill jag lägga av mig

mina skyddande filtar

ta av min jacka

och mina skor

 

Tillsammans med Dig

vill jag vandra

barfota




Fri vers av Jojo
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-07 11:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Inför Gud kan vi vara som vi är.
Men vi måste komma dit först.
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo