Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar på retreat 3

28 januari 2008




Längtar ännu

 

 

Det är

för att huden ännu längtar

efter värme och beröring

som marken rämnar

under mina fötter

då du går förbi mig

med ett leende




Fri vers av Jojo
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-07 14:02



Bookmark and Share


  Rosmarin
oj här förmedlar du starka känslor!

men huden längtar väl alltid efter värme och beröring - om den inte får tillräckligt?
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo