Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En KoPp SvArT sEnArE


Man kan summera mig,
jag är enkel
du är svår.
Men tar allt på allvar,
som du tar lätt.

Smeker händerna
mot
porslinslen hud,
i en
kopp svarts
öra
passerar,
fingrar
och ljud ♪

Men ingenting i dig.

Åh du
får mig
att alltid ångra

allt och ingeting.

Då chansen ges i luren

när allt kommer omkring -

- Å då tänds en gnista
pinne,
menthol
med nikotin,
och jag gräver
en tidig grav
med bitna naglar
och koffein


och det gör mig bara ont..




Fri vers av john ekström
Läst 638 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-07 14:03



Bookmark and Share


  j-viderberg
underbart
2009-10-27

  Elin Katten Lo VIP
Jag gillar denna. Den är konstig på ett okonstigt sätt. Liksom med ett skönt driv och flow. Beskrivande utan att överdriva.

aj lajk.


x
2008-07-28

  opheliavampira
gillas starkt
2008-03-21

  orsak
gillar hur du leker med orden
och knyter dem samman fast på avstånd.
riktigt bra!
2008-03-17

  karenina VIP
den här var snyggt skriven, gillas.
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström