Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar på retreat 8

30 januari 2008




ÖMHETSKONST II

 

 

 

Tänk

att det räcker

att dina ögon

bara för ett ögonblick

vilar på mig

 

Tänk

att det inte behövs

en stor mängd ord

för att en liten del av mig

ska få ro igen




Fri vers av Jojo
Läst 217 gånger
Publicerad 2008-02-07 14:50



Bookmark and Share


  Rosmarin
upplevelse av Gud läser jag in här
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo