Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag och våra barn

 

då jag öppnar munnen

rullar mjuka plommon ut

 

har jag aldrig älskat förut

jag har inte varit här 

 

på nedersta våningen

i ett hus med

nyponhallonröd puts

 

och klätterrankor

bär vi våra barn 




Fri vers av molly crayons
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-07 20:32



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Fantasifull,härlig poesi!!!
BRA!
2008-02-07

  Markattan
Bildrik, mjuk och vacker poesi.
2008-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Ofta hade jag önskat att bara sådana skulle rulla ut när jag öppnar munnen...
2008-02-07

  Queen_of_Rain
så vackert.

otroligt
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons