Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ömka någon är inte att hjälpa det är att stjälpa....


Tyck inte synd om mig

Slisk klistersmet slemklet

Sirapskloak av hyckleri

Försvinn

Annars

Tycker jag synd om dig




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 434 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-02-07 21:14



Bookmark and Share


  noname_realmind
Starkt och bra fångat.
Att ömka håller inte i längden...
en återvändsgränd...
2008-02-12

  Moniqa
*fniss\' jaa...äckelpäckel med sliskömkan.. himla bra skrivet!! =)
2008-02-12

    ej medlem längre
Det här är ord och inga visor! Träffsäkert!
2008-02-12

  AnnaMariaS
Tycka mycket om.

Både innehållet och ordleken.
2008-02-11

  nettizen
*skrattar*
mycket träffsäker!
2008-02-10

  Pulsatilla
Ord som väcker människor till eftertanke, kan man hoppas... Annars får vi kasta tillbaka Slisk klistersmet slemkletet
på dem, hehehe..
2008-02-09

  korpfjäder
Ja fy så äckligt! Syndomtycket är verkligen just som klister. Du fångar det äckligt bra i din text!!!
2008-02-09

  Rachel Roth
du fångade den äckliga känslan
2008-02-08

    ej medlem längre
Igenkännande och träffsäker
text, bitskt fräsande
och mänsklig
2008-02-08

    Bodil Sandberg
Frejdigt och rappt rutet...bravo!!!!
2008-02-08

  katt.inc
Ord och inga visor. Härlig text.
2008-02-07

    Peter Strid
En besvärjelse. Jag skall använda den!
2008-02-07

  Lena Krantz VIP
*fniss*
Jag gillade också första raden helskarpt! Och så har du rätt, det är sliskarna det är synd om i det läget!
2008-02-07

  Hildegun Relefors
Bra rutet!
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren