Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i vildmarken



Han ville vara vild och fri
ville se bortom det som ögonen
alltid sett

känna känslor
han aldrig känt
utforska det andra
det karga och osäkra

bryta trygghetens murar
och kasta loss
mot okänt mål

synd att det slutade så illa...




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-07 21:42



Bookmark and Share


  Yvonne
Vild och fri, härliga ord. Dikten börjar bra men slutar snopet. Vad hände?
2008-02-08

  Michaela Dutius
En dikt om obändig längtan som inte frågar var det hamnar.
Sorgligt slut som stannar kvar i tanken...
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis