Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blev aldrig någon cigarr

Så ville mina fingrar prostituera sig
och måla söta blommor
för det tycker folk om
Och jag gick en ABF kurs i att måla
med glada kärringar som hade överflödig tid

Men min själ vägrade
så jag målade
den där förbannade kvinnan
med sitt blodröda hår
och ögon som gapade tomma

Och hela hennes kropp var vriden
Precis så som jag kände mig efter missfallet
Men ingen fick se henne

Då hatade jag verkligen livet
Och den där djävla ABF kursen










Fri vers av Spirit
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-07 23:17



Bookmark and Share


    tapetklister
det gör ont och det är samtidigt en gnutta humor i texten med glada kärringar på abfkurs med överflödig tid.
gillar den, känns vardaglig och realistisk.
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit