Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets kärnor lll



I dina ögons azurblå sfär,
molnstocken, omsorgsfullt bär

likt ett barn i moderns famn,
- själ min smält, i molnens barm,

över skyar, bortom svindel,
slukad av, en taklös himmel

är blott ett moln, över landskap,
fri i dina ögons, fångenskap
















Fri vers av Eduardo
Läst 481 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-09 16:19



Bookmark and Share


    höstblomma
..jättefin och tankfull ..fri i dina ögons fångenskap - snyggt!
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Eduardo
Eduardo

Mina favoriter
Kärleken
Underliv kreativ