Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi trasslar in oss

Vi trasslar in oss
i osynliga snaror
vi springer för fort
vi snubblar utan lärdom
bland orden som
fängslade då

vi trasslar in oss
brand brännässlor
i snåren bland
det svåra

håller varandra
nära i andetag
av lycka

går vilse i upptrampade
spår
kysser varandra
i månens suckar

vi trasslar in oss
i osynliga drömmar

vi syns

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-02-08 02:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi är människor.
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~