Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kladd


Låt oss låtsas att jag är en poet

Vet du vad,?

vi kan låtsas att jag är en poet

har du sett min magiska penna,
med radergummi och allt?
och min skrivbok, det bästa av allt,
med svart pärm, svarta sidor
och ibland så svarta texter,)


det är sådana dagar jag gråter för dig,
sådana dagar jag gråter för allt

allt
jag hade
för allt jag har
och
allt det jag aldrig någonsin kommer att få

*

låt oss nu låtsas att jag är en poet,
stanna upp med blicken, älskling
säger det du nu ser
något?
(om en poet,
en trasig person,
glömda minnen,
och mitt speciella radergummi)

superkrafter,
styrkan att måla över, glömma, blunda
häfta igen de där jävla ögonlocken som ibland
bara hänger sig på saker man inte vill se,

(vill du låna mitt radergummi?)




Fri vers av Blåklinten
Läst 558 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-08 21:58



Bookmark and Share


  schackrutig
OHHHH
mållös
så bra!!!
2008-03-10

  Junibarn
tyckte den var underbar LÅNGT innan jag såg din lilla stjärna. du skriver så fint.
2008-03-06

  Rasmuslina
Underbar! Jag vill inte låna ditt radergummi men väldigt gärna din penna så kanske jag kan skriva iaf lite som en poet. DU är redan en!
2008-02-19

    Tuva Lisa**
Vi behöver inte låtsas att du är en poet, Vi VET att du är en poet 8]
Grattis till stjärnan! :D
2008-02-13

    ej medlem längre
Gillar framför allt sista strofen som jag tycker är strålande!Grattis till stjärnan!:)
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Blåklinten