Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen

Vem är jag, kärlek?
Vad är det för något jag ska föreställa?
Ett ensamt litet liv,
Som av någon anledning är skapat för mig. Säg mig vad ska jag göra?
Vad ska jag säga?
Valet är gjort
Men vad händer om jag går vilse på denna väg?
Och går rakt in i dig.
Innerst inne är jag rädd för att jag kommer vara ensam
Säg mig vad som krävs?
För mig att pusta in det i dig,
Svag inombords är jag nu alldeles ensam
Ett blödande ärr,
Känns fortfarande som det kändes innan,
Allting är fel, fel, fel
Kan inte fatta!
Vad ska jag göra?
Vad kan jag säga?




Fri vers av The Third Poet
Läst 510 gånger
Publicerad 2008-02-08 22:41



Bookmark and Share


  Manal
jag tycker om dina upprepningar och käner att orden bär på smärta
2008-03-19

    Gondi
Jag har inte så mycket mer att säga än att jag gillade den.
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

The Third Poet
The Third Poet