Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


sanningsord


hon skriker sanningsord

mot stenhårda muskler
finns det inte en chans till försoning
och hon kan långsamt tyna bort

för han kommer att hata henne
inte för det hon gjort
inte för det folk säger om henne

han kommer att hata henne
för allt som hon aldrig sa
de orden som saknades varje gång
hon såg på honom
alla de gångerna som förlåt raderade
allt som låg bakom
den sanningen

han kommer att hata henne
när han inser
att det krävs ett skådespel
för att hålla ihop något
som är gjort för att falla isär




Fri vers av mbl
Läst 270 gånger
Publicerad 2008-02-09 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl