Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett gömt leende

ett gömt leende
där mellan våra ögonblick
ett andetag
i vindens smekning
en hand som ville greppa min

ett gömt leende
bakom tårar som föll
utan att slå sig
bara stå still

vinden i mitt hår
och ett gömt leende
där mellan slutna
ögonlock

så älskar vi varandra
i gryningens
famn

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-02-09 02:34



Bookmark and Share


  thyra
Hela dikten känslosamt vacker, jag gillar orden `i gryningens famn` Fint!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~