Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens mortel

Dofterna blandas i nattens
mortel
för att bli till små fina minneskorn

dofterna ,salta av havets tårar
stenarnas slipade av salta smek

dofterna av lyckans blomster
mellan raderna i skrivna brev
av hemligheternas brus

dofterna blandas
i nattens mortel
vackra och förtrollande

gör dessa dofter våra själar
berusade
ännu

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-10 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~