Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utanpå mitt hjärta

utanpå mitt hjärta
tysta ,smekande tårar
föll ned sakta

utanpå mitt hjärta
solen torkade
en kvarglömd tår

din kärlek läkte
hjärtats sår

utanpå mitt hjärta
kallt och okänsligt
ett ord landade
utan tanke

en tår glömdes
brände
och slog

utanpå mitt hjärta
tysta ord som lekte
i vinden

och du och jag
i viskande tyngdlöshet
älskar vi varandra

ljudlöst

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-10 19:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
hör nästan ljudet från grenar i vinden när jag läser....mycket vacker
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~