Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser

jag ser ett brustet leende
bakom dina tårdränkta ögon
jag ser ett leende
du försöker laga
så att sprickorna inte ska synas

jag ser dina tårar
de faller bakom masken
du försöker att le
men snart brister det

jag vill ta dina händer
jag vill blåsa i ditt hår
jag vill vara vinden som
torkar dina tårar

jag vill hålla mina armar
om dig ,och viska
att du läker snart

jag stannar
ju hos dig

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-10 20:09



Bookmark and Share


  Bortklemad
Vackert, starka känslor som känns!

mvh Oskar
2008-02-10

    ej medlem längre
oh, va fint!
man känner värmen och kärleken!
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~