Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtidigt

Så säger du att
det finns väl alla möjligheter
för dig
att ta tag
i Ditt Liv
och så säger jag
att
det gör jag ju
och du vet det blir liksom
inget nytt bara
det Där
gamla tråkiga
som jag vill lämna
och det är Då
det börjar brinna
jättemycket i min gardin
flammar upp i hela fönstret
allt är flammor och smält droppande glas
och du lutar dig fram
så de slickar skäggstubben gör säkert ont
och jag tänker på
kvinnan i drömmen hennes ögon
dom är så där grumliga
röda
hon tittar fram, är den efterlängtade kompisen, den smärtande systern, den bortglömda väninnan
på samma gång
pratar om ångesten i biblioteket, vad den gör
medan det brinner
och jag funderar
på ett dräpande svar
att mitt liv
är bara mitt
och mitt val




Fri vers av katiana
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-10 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana