Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text från förra året som jag lägger ut igen eftersom jag känner att den är ännu mera min nu än förra året när jag skrev den. Nu är den ändå lite omskriven.


BÖN I FASTETID

Käre Jesus.

Jag skulle vilja att fastetiden blir en tid för eftertanke och ett tillfälle att umgås med Dig.

Jag skulle vilja att Du var en gäst vid mitt bord och jag fick smörja Dina fötter med dyraste nardusolja.

Jag skulle vilja ge dig vatten ur brunnen och ta emot Livets vatten från Dig.

Jag skulle vilja vandra med Dig, gå i Dina fotspår och göra som Du gör.

Jesus jag ber dig att hälsa på hos mig så att jag får sitta vid Dina fötter och lyssna till Dina ord och för en gång skull låta bli att ordna med allt i köket.

Jesus jag ber Dig att jag ska få bli lite mer lik Maria och låta Marta i mig vila.




Fri vers av Jojo
Läst 1162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-11 13:08



Bookmark and Share


  stella
Vackert...jag ber med dig!
2008-02-12

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker - stillsam och längtande - en bön som öppnar hjärtat
2008-02-11

  glittertindra
en fin bön... :)
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo