Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är egentligen en låt som är på engelska som jag har skrivit men jag ville översätta den när jag skulle skriva den här. Komentera.


Jag Har Insett Att Du Inte Kommer Märka När Jag Rymmer.

Vad är meningen med allt detta, när jag inte ens får sitta här och titta på dig?
Då inser jag att jag inte kommer sakna dig.

Varför finns du överhuvudtaget, när allt som du gör blir bara fel?
Då inser jag att jag hatar dig mer än vad du gör.

Där ser du, att jag inte vill ha dig i mitt liv.
För att jag har insett att du är full av lögner.

Där ser du, du kommer nog inte ens sakna mig.
För att jag kommer rymma bort.
För att vad som helst är bättre än det här.

Varför sårar du mig?
Gör det dig glad?
Då inser jag att du är dum i huvudet.

Jag vill inte se dig här.
Jag mår illa av att se dig i ögonen.
Då inser jag att jag inte vill ha dig nära mig.

Du är bara full av skit.
Fan vad jag hatar dig!
Du får mig att må så jävla dåligt.
Bara försvinn ur mitt liv!




Fri vers av Kramgalen
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-12 20:44



Bookmark and Share


  Siripiri
Den har ingen rytm i sig.
2008-03-02

  Tina-sol
Kan du inte lägga ut den på engelska också? Känslofull
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen