Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack til Maroon 5 för inspirationen..


Tankar om lycka

 

Jag är lycklig

 

Eller är jag det? Hur vet man att man är lycklig

på riktigt? Känner man det i luften?

Finns det "lyckopiller"? Ja, vad är det annars en massa människor

 

trycker i sig dagarna i ända? Haha, stackars

lurade jävlar. Man blir inte lycklig så.

 

Eller blir man? Kan man lura kroppen glad? Det har jag läst

i en dikt någonstans

Men är det RIKTIG lycka?

Happiness, heurseuse, LYCKA

 

Vackra ord? Eller är det bara skal?

Vad säger egentligen ett ord? Ord är ingenting, ord är konstiga tecken hopsatta till något som människor kallar ORD.

 

Ändå är ord så jävla starka. Vilken lycka i sig själv att man ens har fått gåvan

att skriva konstiga tecken i en viss ordning och bilda

 

ORD

 

att uttrycka sin lycka med




Övriga genrer av Amy
Läst 286 gånger
Publicerad 2008-02-11 16:52



Bookmark and Share


  tatjana
Vilken underbar dikt!
Och ja, ord är jävligt starka :)

Jag är lycklig att ha dig som vän!
2008-02-11

  Larz Gustafsson VIP
Endorfiner kan frigöras på olika sätt.
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy