Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTVALDA

Jag satt på golvet

likt ett barn


Och grät


Med brevet i mina händer

som jag så noga skrivit


Nerkladdade rader

på smutsigt vitt papper


med mina sista ord

till dig


Ord som du

bara måste höra



Jag saknar dig…



Fan

Vad det är långt till himlen




Fri vers av Bortklemad
Läst 736 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-02-11 21:26



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Berörande
2013-11-20

  Äppelina
mäktig
hjärtskärande
skör
ûbergenialisk

applåd!
2011-12-10

  Uppochner
Ojsan, vilken text. Slutraden fångade mig utan tvekan!
2008-06-02

  SportPoeten.
Snygg och enkelt med en final som träffar rakt i läsarens hjärta.

Applåd!
2008-05-11

  Soessan
Himla vackert, man följde dina känslor intill sista bokstaven,
Himlen är dels också något så djupt att det är ofattbart.

:)
2008-04-27

  Flickan utan vingar
Superfint skrivet, älskar sista raden :)
2008-04-26

    ike
mkt fiin känner igen mj mkt i dem sissta raderna
2008-04-24

  Uppochner
Slutraderna träffade mig!
2008-04-14

  Manal
sorgen i dessa ord får hjärtat att brinna, du skriver så det baar gör ont. men du använder dig av vanliga ord som blir så vackra.
2008-03-04

    eva m h
Så stort sorg och saknad! Känns verkligen!
2008-02-18

  Gråsparv
Rikigt fin!
Tycker verkligen om sista raden :)
2008-02-12

  aol
så vacert igenkännande fin poesi
2008-02-12

    ej medlem längre
Du. Denna är bara skitbra! Precis så har jag känt det massor med gånger i mitt 55-åriga liv!
2008-02-11

  Carola Zettergren
Ömsint och fint
poetat!!
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Bortklemad
Bortklemad

Mina favoriter
Älska aldrig en poet